Gastenboek

Gastenboek

41 comments

 1. Mijn partner en ik hebben een zwangerschapscursus privé gevolgd bij Jaqueline.
  Kan alleen maar zeggen dat het ons een ontzettend positief gevoel heeft gegeven en de manier waarop ze de cursus gaf was ook erg warm en liefdevol. Op aanraden van een vriendin naar Vlissingen gereden terwijl we zelf uit Den Haag komen maar echt… meer dan waard!

  Bedankt Jaqueline!

  Liefs van Joost en Suus

 2. Tijdens de zwangerschap van mijn 2e kindje opnieuw de zwangerschapsyoga gevolgd bij Jacqueline.. heel fijn weer voor het opfrissen van de praktische ademhalingsoefeningen en daarnaast een heerlijk moment voor mezelf om even te ontspannen en extra bewust te genieten van de zwangerschap. Bij beide bevallingen is het door de yoga gelukt om rustig te blijven en heb ik een gevoel van controle over mijn eigen lichaam ervaren. De praktische ademhalingsoefeningen hebben hier enorm bij geholpen. Kan het iedereen aanbevelen!

  Bedankt Jacqueline!!

 3. Lieve Jacqueline,

  Heb nu voor de 2e keer zwangerschapyoga mogen volgen. Wat waren de lessen weer fijn en gezellig.
  Even lekker een momentje met de baby en jezelf.
  Heb het als erg prettig ervaren.
  Na een pittige bevalling kunnen we nu toch goed op terug kijken vanwege de goede en fijne ademhalingstechnieken.
  Lieve Jacqueline weer onwijs bedankt voor de fijne tijd die ik heb mogen hebben bij je.

  Veel liefs marleen Rijneveld

 4. Ik was een tikkie bang dat het voor mij wat te zweverig zou zijn, maar dat bleek niet het geval! Zowel tijdens mijn zwangerschap maar vooral tijdens de bevalling heb ik veel aan de cursus gehad. Ik had gedacht dat ik tijdens de bevalling niet meer zou weten wat we geleerd hebben maar ook daar vergiste ik me in, ik heb voortdurend gebruik gemaakt van de technieken die ons op een luchtige maar toch duidelijke manier zijn aangeleerd. En ondanks dat mijn bevalling pittig was kijk ik er o.a. hierdoor toch positief op terug! Dus intzettend bedankt en wie weet tot de volgende keer 😉

  • Heb nu voor de 2e keer zwangerschapyoga mogen volgen. Wat waren de lessen weer fijn en gezellig.
   Even lekker een momentje met de baby en jezelf.
   Heb het als erg prettig ervaren.
   Na een pittige bevalling kunnen we nu toch goed op terug kijken vanwege de goede en fijne ademhalingstechnieken.
   Lieve Jacqueline weer onwijs bedankt voor de fijne tijd die ik heb mogen hebben bij je.

   Veel liefs marleen Rijneved

 5. De zwangerschapsyoga was erg leerzaam en leuk om te doen! Elke week heb je ons technieken geleerd en veel info gegeven. Op elke vraag, heb jij een antwoord. Het mooiste hiervan vind ik dat jij iedereen in haar eigen kracht laat geloven en je hierdoor op een ontspannen manier je bevalling tegemoet gaat.
  Een echte aanrader voor iedereen, met als leukste onderdeel (naar mijn mening) de partnerles en het ‘terugkom’ moment !
  Jaqueline, bedankt voor de zwangerschapsyoga en ik hoop ook de cursus babymassage bij je te kunnen gaan volgen.

  • Zwangerschapsyoga gevolgd bij Jacqueline en veel aan gehad tijdens de voorbereiding naar& tijdens de bevalling! Dank je wel voor je enthousiasme, informatie en gezelligheid Jacqueline!

 6. Heel veel aan de informatie en gezelligheid gehad van de yoga cursus. Kon elke keer mijn ei kwijt en fijn om de ervaringen van andere te horen.

 7. Lieve Jaqueline,

  Met heel veel plezier heb ik de cursus zwangerschapsyoga bij je gevolgd en er ook veel van geleerd. Je geeft duidelijke uitleg, laat iedereen zich op zijn gemak voelen en creëert een hele fijne, warme sfeer waarbij iedereen zichzelf durft te zijn. Mede door jouw enthousiasme en betrokkenheid heeft ons yogaclubje nog altijd contact met elkaar. De tips en adviezen die je geeft zijn erg bruikbaar en hier heb ik voor, tijdens en na de bevalling veel aan gehad. Ook heb ik de cursus babymassage bij je gevolgd wat erg leuk was. De massage is nu ook echt onderdeel van de dagelijkse bedroutine van onze kleine man. Ik had graag ook nog de mama & baby yoga bij je willen volgen, maar door onze vakantie is het er niet van gekomen. Bedankt voor de fijne lessen!

  Liefs, Selvin

 8. Lieve Jacqueline,

  Ik heb 3 keer zwangerschapsyoga bij je gevolgd en ik ben elke les met veel plezier gegaan!
  Je geeft zoveel waardevolle tips en zorgt dat iedereen zich op hun gemak voelt. Leuke contacten aan overgehouden wat ook ontzettend leuk is. Je deelt een bijzondere tijd met elkaar en dan is het ook erg leuk om nog in contact te blijven. Ik heb ook babymassage gedaan en ook dit waren erg fijne lessen. Even een lekker momentje samen met de baby en mooi te zien hoe ontspannen de baby ervan werd en daarna heerlijk diep in slaap na elke les. Momenteel volg i ik de cursus mama baby yoga bij je en deze kan ik iedereen ook heel erg aanraden. Ik ervaar de begeleiding en oefeningen als zeer prettig en het is ook erg leuk om samen met je baby op die manier in beweging te komen. Ik zal met een warm gevoel terugkijken op alle lessen. Je bent een bijzondere vrouw die heel veel vrouwen en baby’s op een hele fijne manier begeleiding geeft. Dank je wel voor alles, ook namen al mijn mannen!

  Liefs Sabine

 9. Beste Jacqueline,
  Ik heb de zwangerschapsyoga bij jou gevolgd en ik heb hier veel aan gehad. Voor ons was dit ons 1e kindje, dus je weet toch niet goed wat je moet verwachten bij een bevalling.
  Door de cursus wordt je gedwongen hier bij stil te staan en ontstaat er een stukje bewustzijn over wat je te wachten staat. Tenminste, zo heb ik het ervaren!
  Tijdens de bevalling heb ik bijna alles dat voorbij is gekomen in de cursus kunnen toepassen.

  Bedankt voor de begeleiding!
  Groeten Angela

 10. Bedankt Jacqueline, voor de goede voorbereiding op de bevalling. Door de yoga cursus kon ik, na een minder goede eerste bevalling, een stuk relaxter mijn tweede bevalling ingaan. Dit door er op een andere manier tegen aan te kijken en mee bezig te zijn, wat me vertrouwen gaf.

 11. Hoi Jacqueline,
  Ons dochtertje Aimy is nu bijna 11 maanden. Ik denk nog weleens terug aan jouw cursus; nog ff vlug voor de bevalling een lange sessie wegens tijdgebrek voor uitgebreide lessen 😉.
  Na 2 eerdere bevallingen (en wat angst) is ons derde kindje geboren. Met jouw woorden in mijn hoofd en een soort “herprogrammering” van mijn “onderbewuste” is de laatste bevalling een heel andere ervaring geworden dan de eerste twee. Ik vond de kracht om mezelf te openen, kracht om boven de angst te staan. Het was, ondanks dat bevallen zeker geen hobby is, een fantastische ervaring! De bevalling ging snel en redelijk makkelijk. Zo kan het dus ook!! 😃 Ik weet zeker dat jouw bijdrage hierin een grote rol heeft gespeeld, je gaf me mijn vertrouwen in mezelf/mijn lichaam terug. Ik zal dit nooit vergeten…
  Dankjewel!
  Lieve groet, Petra en dochter Aimy

 12. De zwangerschapsyoga was een erg fijne cursus. Het heeft mij erg geholpen tijdens de bevalling. Alle tips, adviezen en ademhalingsoefeningen hebben er mede voor gezorgd dat wij een droombevalling hadden.
  Ook erg leuk om met andere aanstaande moeders ervaringen uit te wisselen.

 13. Ook bij zwangerschap nummer twee heb ik gekozen voor de zwangerschapsyoga bij Jacqueline. We hadden weer een leuke groep dames. De yogalessen zelf heb ik ervaren als zeer ontspannend en je kunt dan echt even de tijd nemen om aandacht te besteden aan de baby in je buik. Ook is het fijn om ervaringen te kunnen delen met andere zwangere vrouwen. Jacqueline is moeder van vier en weet dus waar ze over praat als ze advies geeft met betrekking tot de zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Tijdens de eerste bevalling heb ik heel goed diverse yogatechnieken toe weten te passen om de weeën goed op te kunnen vangen. Tijdens de tweede bevalling waren de weeën veel zwaarder waardoor dit niet altijd lukte, maar door na te denken over de technieken en ze proberen toe te passen was het wel een stuk draaglijker. Ik weet zeker dat beide bevallingen zonder yogalessen veel zwaarder zouden zijn geweest.
  Ik raad elke mama in spe de cursus zwangerschapsyoga bij van Jaqueline aan!

  Groetjes Miriem

 14. Inmiddels heb ik twee keer een cursus zwangerschapsyoga en twee keer een cursus babymassage mogen volgen bij Two-Care. Ik kan het iedereen aanraden!! Het is fijn om eens per week in alle rust bezig te zijn met je zwangerschap, praktische oefeningen te doen en de nodige informatie te krijgen ter voorbereiding op je bevalling. Ik heb er veel aan gehad tijdens de bevalling. Jacqueline heeft veel kennis en ervaring. Ook de gastsprekers (draagconsulente (!! 🙂 ) en de osteopaat zijn erg interessant en een echte aanvulling op de cursus. Ik kan het iedereen aanraden!!

  Bedankt Jacqueline!

 15. Hoi Jacqueline.
  Wat heb ik veel gehad aan de ademhalingstechnieken bij de bevalling. Inmiddels is Joël 15 weken en we genieten enorm! Mocht er een tweede kindje komen dan kom ik zeker weer naar de cursus!

  Groetjes Aline en Joël Boone

 16. Beste Jacqueline,

  Ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je me geleerd hebt tijdens de yogalessen. Dankzij jouw ademhalingstechnieken en andere tips en trucs die ik tijdens de cursus van jou heb gekregen, kon ik de weeën heel goed opvangen en verliep de bevalling heel voorspoedig. Doordat ik nu beter wist wat ik kon verwachten en hoe ik ermee om moest gaan, kijk ik heel positief terug op de bevalling. Bedankt daarvoor!! Ook de informatie die we kregen tijdens de thee met koekjes over draagdoeken, osteopathie, borstvoeding, zwangerschapskwaaltjes enz. vond ik erg nuttig. Ik raad iedereen die in verwachting is de zwangerschapsyogacursus van Jacqueline aan!

  Groetjes,
  Kim

 17. Ginny, mama van Kane (7) en Jace (0)

  Toen mijn oudste zoon in 2009 werd geboren, heb ik bij Jacqueline de cursus babymassage gevolgd. Lekker even bezig zijn met je kindje en na de les nog even gezellig een kopje thee met een koekje. Toen ik vorig jaar zwanger werd van m’n 2e zoon, wilde ik eerst zwangerschapspilates doen, maar voor die cursus had ze te weinig aanmeldingen gekregen. Wel kon ik meedoen met de yoga. Tja….ik wist niet of dat wel wat voor mij was. Ik ben geen “zweverig” type en yoga leek me wel iets voor “zweverige” types. Ik besloot toch naar de eerste les te gaan en daarna te beslissen of ik zou doorgaan. Met nog 9 andere zwangere meiden zat ik die avond op een yogamatje. Wat ben ik blij dat ik ben gegaan. Jacqueline geeft leuke, gezellige cursussen en je leert natuurlijk ademhalingstechnieken voor de bevalling. En met alle 9 meiden heb ik nog steeds contact! We hebben een groepsapp waar we elke dag kletsen. We komen om de paar weken bij een van ons thuis om te kletsen en thee te drinken en we sporten zelfs samen! En dat allemaal dankzij Jacqueline’s cursus! Ook zijn we met een aantal de cursus babymassage gaan doen.

  Bedankt voor alles Jacqueline!

 18. Op 4 januari is onze zoon Jip geboren. Hij is mijn eerste en ik liet het allemaal wel over me heen komen tijdens de zwangerschap. Mijn moeder spoorde me aan om toch de yogacursus te gaan volgen. Ik vond vooral het contact met de andere cursisten fijn. Elke les was er een moment om ervaringen uit te wisselen. Over de bevalling maakte ik me niet zo druk. Dat doe ik gewoon. Ik betwijfelde of ik wat zou hebben aan de oefeningen tijdens de yogalessen. Nooit gedacht dat ik tijdens mijn bevalling continu de riedeltjes “deze wee gaat ook weer weg”, “straks ga ik mijn kindje zien” en “Ik ben sterker dan de wee” in mijn hoofd zou hebben. De ademhalingsoefeningen en die riedeltjes hebben mij tot op het laatst heel erg geholpen. Ook de verpleegkundige in het ziekenhuis viel het op. In de controlekamer konden ze de weeën volgen. Zeker yoga gedaan, zeiden ze daar!

  Door omstandigheden had ik een aantal lessen gemist. In de eerste twee maanden had Jip erg veel last van krampjes. Via via hoorde ik dat osteopathie wel eens zou kunnen helpen. Helaas had ik de les daarover gemist. Ik belde Jacqueline op om haar ervaring te delen. Ze stelde me gerust en ik mocht die zelfde avond alsnog die les volgen. Toevallig kwam die dag de osteopaat een gastles geven.

  Uiteindelijk heb ik hartstikke veel aan de zwangerschapsyoga gehad!

  Jacqueline bedankt voor je hulp en de fijne lessen!

  Groetjes, Lotte

 19. Jacqueline,

  Bedankt voor de fijne cursus zwangerschapsyoga. De lessen waren erg ontspannen en fijn. Bovendien heb ik er handige tips en leuke contacten aan overgehouden.

 20. Lieve Jacqueline,

  Zo tegen het eind van het jaar moet ik toch weer even aan je denken: het jaar dat onze 3e zoon is geboren! Zo denk ik natuurlijk aan de bijzondere dag van de bevalling en dat alles ook deze keer zo mooi, ontspannen en goed verlopen is en dat allemaal dankzij jouw geweldige tips & trucs. We zijn zeer blij dat we voor de 3e keer vlak voor de bevalling bij jou zijn geweest. Zelfs de verloskundigen en verpleegkundigen van het Bronovo ziekenhuis in Den Haag (waar onze allerkleinste man geboren is) waren onder de indruk en vroegen wie mijn leermeester was. De complimenten voor jou dus!
  Stel dat er bij ons nog een 4e kindje zou komen dan weten we jou zeker weer te vinden!

  Fijne feestdagen en een liefdevol 2017!
  Een warme groet uit Scheveningen,
  Margot van den Dries

 21. Hoi Jacqueline,

  In eerste instantie leek het me niet nodig bij mijn tweede zwangerschap weer iets van een cursus te volgen, totdat mijn nichtje mij aanspoorde om toch samen naar zwangerschapsyoga te gaan. En wat was het fijn om iedere week weer even alle tijd en rust te hebben voor jezelf en de baby. Even echt ontspannen! Het waren hele fijne en nuttige oefeningen. Ook de informatie na de les onder het genot van een bakje thee was zeker nuttig, maar daarnaast was het ook gezellig. Ik ben mede dankzij jou weer heel open en relaxt de bevalling in gegaan.
  De terugkomdag vond ik ook erg leuk. Fijn om ervaringen te delen en ontzettend leuk iedereen weer te zien en de baby’s te ontmoeten.

  Dank je wel voor alles!

  Groetjes, Linda en Gijs

 22. Beste Jacqueline,

  In eerste instantie had ik geen idee wat zwangerschapsyoga zou inhouden (vast geen yoga voor zwangeren die de zonnegroet doen, maar wat dan wel). Naarmate de lessen verstreken, kwamen er steeds meer oefeningen en ademhalingstechnieken aan de orde. Ook de verschillende thema’s onder het genot van een kopje thee waren leerzaam.

  Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren – heerlijk gedurende de les met je kindje (die in de buik reageert op je rust), bezig zijn. En ook tijdens de bevalling heb ik er veel aan gehad. Ik zat helemaal in mijn eigen wereldje en was gefocust op mijn ademhaling. De bevalling viel me uiteindelijk heel erg mee. Mede dankzij jou, merci.

  Groetjes,

  Christine en Jolien

 23. Wat zag ik na mijn eerste bevalling op tegen de tweede, maar door jouw zwangerschapsyogalessen had ik weer een stukje rust en zelfvertrouwen gekregen. Ik kreeg in de gaten wat ik de vorige keer verkeerd had gedaan en oefeningen waarvan ik echt dacht wat te hebben. En of ze hebben geholpen. Uiteindelijk een droombevalling gehad. De weeën heel goed kunnen opvangen en ze was er heeel snel! 😉
  Bedankt voor de fijne lessen en super leuk dat we er een gezellig groepje aan over hebben gehouden!

  Groetjes,
  José en Bowi

 24. Super ervaring!
  Ik ben zelf totaal geen type voor yoga maar ik had er goede verhalen over gehoord dus ik ben de uitdaging aangegaan. En heb me overgegeven haha

  Een zwangerschap ik zo bijzonder, en mede door de zwangerschapsyoga heb ik me goed kunnen voorbereiden op de bevalling.
  Iedere week theorie en praktijk tips, zo fijn!
  Alles krijg je op papier mee wat je tijdens je verlof rustig kan lezen.

  Een groep vol zwangere meiden waar we allemaal ons verhaal kwijt konden, van vervelende kwaaltjes tot alle mooie momenten.

  2 maanden na mijn bevalling heb ik alle mama’s en baby’s weer gezien bij de terugkomdag en dat was echt de kers op de taart! Zo mooi om alles met elkaar gedeeld te hebben.

  Ik raad het iedereen aan!
  Jaqueline is een topper
  Bedankt voor alles

  Groetjes Anouk en baby Linah

 25. De zwangerschap yoga was voor mij een prettige manier om voor te bereiden op de bevalling. De yogaoefeningen en praktische informatie over zwangerschap en de bevalling vond ik een goede combinatie. De ademhaling technieken staan centraal tijdens de yoga. Daar heb ik veel aan gehad tijdens mijn bevalling. En ik vond de cursus niet zweverig!

  Groetjes Annelie

 26. Lieve Jaqueline!

  Ik heb helaas niet bij alle lessen van de zwangerschapsyoga kunnen zijn, vanwege de vele nachten in het ziekenhuis, maar ondanks mijn afwezigheid daar, heb je mij via app altijd fijne, mooie en motiverende woorden gestuurd.

  Dat waardeer ik enorm!

  Bedankt voor de ontspanning en interessante informatie over de zwangerschap en bevalling. Ik vond deze ervaring super!

  Heel veel succes en goeds in alles wat je de mensen mee geeft en leert.

  Liefs Ashley

 27. De cursus zwangerschapsyoga was voor mij heel zinvol!
  Ik heb echt geleerd om mijzelf te ontspannen door middel van verschillende oefeningen en houdingen, waardoor ik nu ook heel positief en tevreden terugkijk op mijn bevalling.
  Jaqueline geeft de lessen erg leuk en met veel passie en geeft je zelfvertrouwen!

 28. Naast yoga ook veel informatie over alles rondom zwangerschap en bevalling. Heel leerzaam en gemoedelijk.

 29. Ik heb 2x zwangerschapsyoga gevolgd bij Two-care. Ik vond het fijne lessen om wat soepel en in beweging te blijven, ondanks zwangerschapsklachten die andere vormen moeilijk maken. Daarnaast was het ook gewoon gezellig 🙂 Het fijnste dat ik van de lessen heb geleerd, is vertrouwen hebben in het eigen lichaam en het loslaten van angst. Tijdens de (thuis)bevallingen heb ik er veel aan gehad. Alles is heel vlot gegaan, volgens mij ook door de rust en de oefeningen.

 30. Ik vind het heerlijk bij Jaqueline!
  De zwangerschapsyoga was voor mij super. De oefeningen waren fijn en bruikbaar maar van het uurtje ontspannen heb ik het meest genoten. Mijn partner geniet nu van de babymassage, ik mocht een keer mee dus kan nu ook zelf de massagetechnieken thuis in de praktijk brengen. Ik kijk enorm uit naar de mama baby yoga. Weer lekker een moment voor onszelf onder de vleugels van Jaqueline. Zij brengt rust, geeft je vertrouwen, is eerlijk en helpt mij in balans te zijn.
  Jaqueline, ik hoop nog heel lang van je lessen te kunnen genieten!

 31. Beste Jacqueline,
  Bedankt voor de fijne yogalessen tijdens mijn zwangerschap! Het was voor mij fijn om (als oudere moeder in spe 😉 ) wat contact te krijgen met andere aanstaande moeders (die ik gezien mijn leeftijd niet echt in de buurt heb) en ervaringen uit te wisselen. Tijdens mijn bevalling heb ik veel aan de ademhalingstechnieken gehad en met name tijdens het wegpuffen van de weeen heb ik veel aan de yoga gehad. Ik had het niet willen missen! Mijn man vond de partneravond ook geweldig. We hebben daar samen veel van opgestoken ter voorbereiding op de bevalling.
  Bedankt voor je enthousiasme en alle goeds!!

 32. Mieke Tazelaar schreef op 23-12-2015:
  Lieve Jacqueline,
  2015 is bijna voorbij, een bijzonder bewogen jaar voor ons..maar wat mij het meest is bijgebleven is de bijzonder mooie geboorte van ons zoontje Noan. Ik had nooit durven dromen dat mijn droombevalling werkelijkheid zou worden. Maar dankzij jou en de geweldige cursus Hypnobirthing is het mij wel gelukt! Ik ben hier zo dankbaar voor.. deze dag zal ik nooit meer vergeten en geeft mij nog elke x als ik eraan terug denk een intens warm gevoel. Zo aan het eind van het jaar wilde ik jou dit nogmaals laten weten.
  Dank je wel..

 33. Manon schreef op 14-12-2015:
  Tijdens mijn zwangerschap heb ik erg genoten van de ontspannende avondjes yoga en de gezelligheid met alle toekomstige mama’s uit de groep.
  Ook bij de bevalling heb ik vooral veel gehad aan de ademhalingstechnieken die we in de lessen geleerd hebben.
  Ik zal deze cursus zeker aanraden aan de mensen die ook een klein kruimeltje verwachten!
  Bedankt Jacqueline!
  Liefs Manon, mama van Liv

 34. hanna schreef op 9-9-2015:
  Beste Jacqueline,

  Ik ben heel blij dat ik tijdens mijn zwangerschap bij jou de yogacursus heb kunnen volgen. Niet alleen omdat het elke week een heerlijk ontspannen momentje met je ongeboren kindje is, maar zeker omdat het mij echt geholpen heeft als ondersteuning tijdens de bevalling.
  Elke bevalling is anders, maar ik kijk zeer positief op die van mij terug en dat komt zeker door de yogalessen en jouw tips!

  Wie weet tot in de toekomst!

 35. Kim Hendricks schreef op 4-9-2015:
  Bedankt Jacqueline voor de fijne lessen zwangerschapsyoga!
  Ik kwam met veel plezier naar de lessen toe en vond ze heel leerzaam en fijn en heel leuk zo met alle zwangere vrouwen!
  Ik heb veel aan de yoga gehad en oa de ademhalingstechnieken echt toegepast tijdens mijn bevalling. Mede hierdoor kon ik mijn weeën goed opvangen!
  Je bent een betrokken en liefdevolle vrouw met passie voor je vak.
  Bedankt! Wie weet tot ziens.

  Lieve groetjes, Kim

 36. Priscilla schreef op 3-9-2015:
  De zwangerschapsyoga vond ik heel fijn.
  Je kunt je op deze manier ontspannen voorbereiden op de bevalling.
  Hierdoor is het gelijk een stuk minder eng omdat je leert hoe je met alles om moet gaan en dat je het kan!
  Het was heel leerzaam, en vaak hebben we ook erg gelachen. Het was heel gezellig.
  Ik zou het zeker aanraden voor aanstaande moeders. Lekker een avondje voor jezelf en je baby.
  Jaqueline nogmaals bedankt!

 37. Claudia schreef op 15-7-2015:
  Beste Jaqueline,

  De zwangerschapsyoga was fijn om eens per week een momentje voor jezelf en de baby te hebben en ervaringen uit te delen met andere zwangere dames. Hiermee ga je positief de bevalling in.
  Ook heb ik er leuke contacten aan overgehouden.

  Toen onze kleine man twee maanden oud was en veel last had van krampjes ben ik begonnen met de babymassage. Dit is echt een aanrader, het was ontspannend voor onze kleine man en de krampjes namen langzaam af.

  Bedankt voor de fijne lessen.

 38. Kimberley Minderhoud schreef op 17-6-2015:
  Beste Jacqueline,
  Ik wil je laten weten dat ik veel aan de yoga gehad heb. Ik startte pas laat in mn zwangerschap dus hetgeen wat ik geleerd heb lag nog vers in mijn/ons geheugen, dat was fijn.
  Je hebt me op mijn gemak gesteld tijdens de lessen, advies gegeven en mede dankzij jou was ik erg ‘relaxed’ toen mijn dochter zich aankondigde. (Terwijl ik juist erg onzeker was.) Bedankt hiervoor en ik ga de yoga zeker aanraden als het nog eens ter sprake komt in welk geval dan ook.

  Gr Kimberley

  • Beste Jacqueline,

   Afgelopen periode heb ik de zwangerschapsyoga gedaan in Vlissingen. Ik heb het als heerlijk ontspannen ervaren. Even een uurtje voor jezelf ontspannen en je ervaringen kunnen bespreken met anderen.
   Ik heb met heel veel plezier deelgenomen aan de sessies. Ook de terugkomdag van de mama’s met baby’s vond ik erg leuk.
   Ik zou het iedere zwangere vrouw aanraden.

   Groetjes Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *