Over mij

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Willeboordse, oprichtster van Praktijk TWO-CARE.

Na jaren lang getuige te zijn geweest van vele geboortes, en door de komst van mijn eigen 4 kinderen, heb ik in 2007 een eigen praktijk opgericht om aanstaande ouders fysiek, mentaal en spiritueel voor te bereiden op de bevalling zodat ze daarna hun kindje zo rustig en comfortabel mogelijk op de wereld kunnen zetten.

Dit doe ik door het geven van Fertiliteitsyoga, Zwangerschapsyoga, HypnoBirthing®, Zwangerschapscursus privé, Zwangerschapspilates, Fertiliteitsmassage, Zwangerschapsmassage, Postnatale massage, begeleiding tijdens de bevalling en kraamtijd, en het geven van cursussen Shantala babymassage met mama & baby yoga/ Peutermassage en Peuteryoga.

Nog een passie in mijn leven waar ik mijn werk van gemaakt heb is Hatha-yoga, Yoga Nidra, Yogatherapie en meditatie.
Yoga deed me mentaal en fysiek zo goed dat ik de erkende 4- jarige opleiding tot yogadocent ben gaan volgen en heb afgerond bij De Blikopener in Tilburg.
Het heeft me zoveel opgeleverd, dat ik me nu zowel fysiek als mentaal sterk voel. Het heeft ervoor gezorgd dat ik met beide benen stevig op de grond sta waardoor ik nog intenser kan genieten van wat het leven mij biedt. En zo is yoga mijn eigen levenswijze geworden.
Mijn visie is dat wat voor mij werkt, ook kan werken voor een ander.
Graag wil ik daarom al mijn opgedane ervaring en kennis uitwisselen en delen met anderen.

Naast het runnen van de praktijk ben ik tevens wellnesscoach, zorgcoördinator/ kraamcentrum, Doula, WHO/Unicef Borstvoeding gecertificeerd.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland VYN onder lidnummer 3081.

Praktijk Two-Care Goes Vlissingen Middelburg

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zou mij een groot plezier doen u in de toekomst te mogen begroeten!

Namasté
Jacqueline.

Praktijk Two-Care is een plek waar je op een prettige, ontspannen manier lessen in Hatha-yoga, Lichte Hatha-yoga, Zwangerschapsyoga, Zwangerschapspilates, HypnoBirthing®, Shantala babymassage met Mama & Baby Yoga en Peuteryoga kunt volgen onder deskundige begeleiding.

Naast de wekelijkse lessen kun je ook terecht voor een privé Zwangerschapscursus of opfriscursus, een heerlijke Zwangerschapsmassage of Ontspanningsmassage.

Praktijk Two-Care staat voor rust, ruimte, persoonlijke aandacht en professionaliteit!
Wij zijn gevestigd in Vlissingen, Middelburg en Goes.