Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Wanneer je zwanger bent, wordt er veel van jezelf gevraagd. Het kan dan heerlijk zijn om te ontspannen tijdens een
speciale Hydro-zwangerschapsmassage. Deze massage duurt ongeveer 60 minuten.  Deze vorm van massage is een massage op een warmwaterkussen. Bij deze massage is het zelfs mogelijk om nog bij een vergevorderde zwangerschap een volledige rugmassage te krijgen. Het lichaam kan worden gemasseerd terwijl je comfortabel op je rug blijft liggen. Door de warmte van het kussen is het makkelijker pijnen en spanningen los te laten. De massage is bedoeld om te ontspannen, om je lichaam en de baby in je buik te koesteren. De massage heeft geen therapeutisch karakter. Ook wanneer je bang of onzeker bent tijdens je zwangerschap of erg opziet tegen de bevalling, kan een massage je helpen en vertrouwen in je lichaam geven.

Massage verbetert de circulatie van het bloed, hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd, van en naar het kind. Zodoende komt de massage ook ten goede van de baby. Door massage komen onder andere endorfine vrij die kalmerend en pijnbestrijdend werken. Tevens wekken deze stoffen een geluksgevoel op. Deze massage helpt bij het in balans brengen van jezelf. Dit zal de ontwikkeling van de baby altijd ten goede komen.

Postnatale zwangerschapsmassage

Ook na de bevalling is de massage een prettige hulp bij herstel van je lichaam. Het lichaam heeft tijdens zwangerschap en bevalling heel wat te verduren gehad en dan met name de spieren en pezen. Een goede massage tijdens de herstelperiode helpt om je sneller fit en ontspannen te voelen.
Zeker in de drukke kraamtijd is dit echt een cadeautje. Even tijd voor jezelf!

Locatie: Vlissingen

Kosten:

Kijk op onze tarieven pagina voor de actuele prijzen.